Produkter

EXUVIANCE

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA).


Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.


www.exuviance.se
Maria Åkerberg´s hudvårdsprodukter tillverkas av Dermanord i Sverige. Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.

CND VINYLUX


VINYLUX är en nytt och innovativt 7-dagars nagellacksystem som säkrar en högglansig hållbarhet i en vecka, utan repor och avflagning, när den används tillsammans med Vinylux Top Coat. Det lägger sig perfekt på den naturliga nageln med en ny banbrytande formel, som inte kräver baslack!

Detta nagellack torkar på bara 8,5 minut och naturligtvis innehåller det inte formaldehyd, formaldehydresin, toluen eller dibutyl phthalater.
Solar Oil


Solar oil är en nagelolja gjord av en exklusiv blandning av naturliga oljor. Fuktgivande mandelolja, mjukgörande risolja, E-vitamin som är cellföryngrande och reparerar trasiga nagelband samt jojobaolja som förseglar nageln.